Állapotfelmérés EWS Analyzer

Állapotfelmérés EWS Analyzer készülékkel

Táplálkozási tanácsokkal és életmód változtatási javaslatokkal tudok segíteni a hozzám fordulóknak

Miért hasznos az állapotfelmérés?

Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük.

Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan mértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, – még a betegség kialakulása előtt – képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

A készülék integrálja a bioinformatikát, és az elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet.

A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Hogyan működik az EWS Analyzer készülék?

Az EWS Analyzer készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

A kevesebb, mint egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról, mintegy 32 féle csoportba sorolt felmérési területen.

Szív és vérkeringési rendszer

Emésztőrendszeri funkciók

Máj és Epe funkciók

Szív és agyi keringési rendszer

Hasnyálmirigy funkciók

Vese funkciók

Tüdő funkciók

Agy és idegek

Csont

Meridiánok

Reumás csont betegség

Vércukor

Fizikai állapot

Mérgek, Toxinok

Nyomelemek, Vitaminok

Prosztata

Mell analízis

Férfi szexuális funkciók

Nőgyógyászat

Bőr

Hormonrendszer

Immunrendszer

Nehézfémek

Szem funkciók

Elhízás

Aminosavak

Fül

Allergének

Pajzsmirigy

Koenzimek

Kötőszövet-kollagén

Scroll to Top